Thvilum AutoLER giver overblik

Med Thvilum AutoLER behøver I ikke at tænke på om graveforespørgslerne bliver besvaret. Højst 10 minutter efter at entreprenøren har forespurgt, modtager han svaret. Hurtigt og nemt og I sparer tid!

Thvilum AutoLER er integreret i Thvilum WebGIS. Det giver Jer en række fordele, blandt andet, har I altid et overblik over hvilke aktive graveforespørgsler der er, og har været, i Jeres område.

Systemet fungerer således, at I modtager en kopi af besvarelsen, så I kan følge med i aktiviteterne i Jeres område.

I Thvilum WebGIS kan I klikke et tema på som viser de aktive graveforespørgsler i området og ligeledes kan I se de afsluttede.

Desuden har I mulighed for at markere igangværende projektområder således, at I sikrer kontakt fra entreprenører inden gravning.

I forbindelse med afregningen, modtager I en oversigt over de besvarede graveforespørgsler.

Forbedre Jeres retstilling ved graveskader

Thvilum har i samarbejde med Nexus Advokaterne ApS udarbejdet en følgeskrivelse som vedhæftes alle besvarelser fra Thvilum AutoLER.

I denne forbindelse udtaler Advokat Simon Heising, Nexus Advokater ApS:

”Jeg har set flere skader på grund af metadata, men det er min overbevisning, at WebGIS-systemet fra Thvilum A/S løser dette.”

”Det er min overbevisning, at ledningsejer kan forbedre sin retstilling, hvis denne benytter sig af rådgivning fra Thvilum A/S til orientering af ledningers placering.”